DELEN >
X

Deel dit artikel!

Ons introduceren is hoogstwaarschijnlijk overbodig. In de afgelopen 30 jaar dat wij actief zijn op de markt, zijn onze wegen al meer dan eens gekruist. Als adviesbureau hebben wij de ambitie om in de komende jaren ons nóg verder binnen het kennisgebied van gevels en daken te profileren. Hierbij zullen wij ons dienstenpakket verder versterken en uitbouwen. Daarvoor zijn vele kleine en grotere stappen al eerder gezet, waardoor wij nu klaar zijn voor een volgende stap.

Nieman Kettlitz wordt Kettlitz  ESG

Volgende stap!
Per 1 juni 2022 zullen wij onder de naam Kettlitz | ESG Gevel- en Dakadvies verder gaan als onderdeel van ESG | TECH. Binnen deze groep vinden wij bedrijven met elk een ander specialisme. Alle zijn onderdeel van dezelfde groep, maar behouden hun eigen identiteit. Wat ons bindt is een gelijke cultuur en drijfveer, u als klant ontzorgen met kundig en praktisch advies. Op deze manier kunnen we onze krachten bundelen om de markt nog beter en meer integraal van dienst te kunnen zijn.

Met deze overgang zal Otto Kettlitz een stap terug doen, maar blijft hij met zijn kennis en ervaring nog steeds onderdeel van het team. Hij geeft het stokje over aan Wilfred Slagter die al ruim 10 jaar werkzaam is bij Kettlitz.

Wat verandert er voor u als klant?
Praktisch gezien zijn er voor u geen directe wijzigingen. Wij staan dagelijks voor u klaar om de meest uiteenlopende vragen en vraagstukken over gevels en daken voor u op te pakken en te beantwoorden. Ook blijven wij opereren vanuit ons kantoor aan de Computerweg 11 te Utrecht.

Naast een kleine wijziging van de naam kunnen wij u als onderdeel van ESG | TECH nog breder van dienst zijn.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Voor meer informatie over ESG | TECH verwijzen wij u naar de brochure.