Max Silleman

Sinds begin 2019 ben ik werkzaam bij Kettlitz en houd ik mij hoofdzakelijk bezig met de praktische aspecten rondom bouwtechnische schades en gebreken. Voordat ik adviseur werd was ik werkzaam als montageleider binnen de metalen gevels en daken branche. Naast mijn huidige baan houd ik mij bezig met het renoveren/moderniseren van vooroorlogs vastgoed.
Mijn specialisme ligt op het gebied van het aanleveren van praktische oplossing rondom schades en gebreken bij daken en gevels. Binnen dit brede vakgebied betekent dit dat ik bezig ben met bijvoorbeeld metselwerk- en steenstriponderzoek, lekkage-/vochtproblemen, lucht- en waterdichtheidsmetingen, dakinspecties, algemene bouwkundige keuringen/opnames, calculatiewerk en technisch/praktische ondersteuning bij diverse herstelwerkzaamheden.

Wat en waarom ging het fout, en hoe kunnen we alles op een realistische en betaalbare manier herstellen? hoe realiseren we dat uiteindelijk en voldoen we aan de gestelde eisen? Dit zijn enkele vragen die ik dagelijks met alle plezier beantwoord.

Met het groeiend aantal ‘oplossingen’ en complexe systemen dat dagelijks op de markt wordt gelanceerd wordt de noodzaak van het advieswerk steeds duidelijker Mocht ik u kunnen helpen bij het maken van goed onderbouwde keuzes (op bouwkundig gebied), sta ik graag voor u klaar.

Heb je direct een vraag aan mij?