DELEN >
X

Deel dit artikel!

 

Digi_flyer_Praktijkdag Luchtdicht bouwen_2015_1Op 25 november 2015 organiseren Kettlitz Gevel-en Dakadvies en Nieman Raadgevende Ingenieurs de Praktijkdag Luchtdicht Bouwen voor Grote Gebouwen.
Als het vervolg op de succesvolle 1ste Praktijkdag Luchtdicht Bouwen die wij op 6 november 2014 georganiseerd hebben.

aanmelden

Met als thema:

Luchtdoorlatendheid van grote gebouwen onder controle?

Steeds meer bouwprofessionals ervaren het belang van luchtdicht bouwen niet alleen als ‘eis’, maar juist ook als een belangrijke indicator voor bouwkwaliteit. Deze tweede Praktijkdag Luchtdicht Bouwen geeft aandacht aan utilitaire gebouwen en brengt u in contact met ervaren professionals die met u samen de luchtdoorlatendheid van uw gebouwen kunnen beheersen.

Onderwerpen

  • U ziet de consequenties van luchtdicht bouwen voor de verschillende betrokkenen binnen het ontwerp- en bouwproces en de manier waarop de onderlinge samenhang bewaakt kan worden.
  • U leert het belang van luchtdichting en de relatie met dampdichting, hoe luchtdichting ontworpen, gerealiseerd en vastgesteld kan worden en hoe kan worden ingespeeld op ongewenste effecten.
  • U begrijpt de kritieke onderdelen voor de beheersing van de luchtdichtheid van grote gebouwen en de relatie met de vormgeving en inrichting van het gebouw.
  • Wij leggen U uit dat er veel te winnen is uit oogpunt van energiezuinigheid en thermisch comfort bij grote gebouwen met industriële gevels waar nog geen luchtdichting aanwezig is.
  • U neemt kennis van de mogelijkheden en beperkingen van de verschillende bouwmethoden, producten en bouwkundige detailleringen.

Digi_flyer_Praktijkdag Luchtdicht bouwen_2015-2Op het informatieplein neemt u snel en overzichtelijk kennis van de laatste ontwikkelingen bij toonaangevende leveranciers van materialen voor luchtdichting.

Lees en/of download flyer_Praktijkdag Luchtdicht bouwen

aanmelden

 

 

Deelnemers informatieplein:

Deventer logo NL  Tremco-illbruck_ Afdrukken  Celdex dichtgarant
 Vilton fc_zonder ondertekst
 Kingspan logo  LOGO DEN BRAVEN CI RGB
 KWx-CMYK
 Gevelscan
Innoceal_logovariant1_hogeres RKNcoatings logo1  imbema cleton
 SOUDAL logo  SIGA_Claim_en_gross  LogoFechFinal 4  terosonLogo_Tangit.jpg