DELEN >
X

Deel dit artikel!

Bent u betrokken bij de ontwikkeling van een nieuw bouwproject en zoekt u een expert op het gebied van gevelonderzoek? Dan raden wij u aan om contact op te nemen met Kettlitz. Wij hebben de kennis in huis om elk type onderzoek van elk type gevel of dak nauwkeurig uit te voeren. Dit is belangrijk, aangezien de gevel een van de meest belangrijke onderdelen van een gebouw is en bovendien het gezicht van het gebouw. Als ook maar het kleinste detail niet klopt aan een gevel, dan kan dit al voor grote gevolgen en problemen zorgen. We raden u dan ook aan om ons in te schakelen als u op zoek bent naar een expert op het gebied van geveltechniek en onderzoek.

Technisch gevelonderzoek door de experts van Kettlitz

Voor gevelonderzoek is het het beste om een bedrijf in te schakelen waar veel kennis en expertise op dit gebied voor aanwezig is. Wij hebben kennis van elk onderdeel van een bouwproject en bevinden ons dan ook graag in het hart van de bouw. We begrijpen als geen ander dat het heel belangrijk is om een bouwproject tot in de puntjes perfect uit te werken. Als bij bijvoorbeeld het ontwerp van een gevel ook maar het kleinste detail niet klopt, dan kan dit grote problemen met zich meebrengen. Wij zorgen ervoor dat alles wel helemaal klopt en dat uw bouwproject zonder problemen doorgang kan vinden.

Meer weten over ons technisch gevelonderzoek?

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben op het gebied van technisch gevelonderzoek, dan raden wij u aan om hiervoor eens contact met ons op te nemen. We spreken dan samen met u de mogelijkheden die wij u te bieden hebben door en bespreken ook de details van uw bouwproject. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat u straks een bouwproject heeft waar u trots op kunt zijn, en waar mensen veilig en comfortabel in kunnen wonen of werken!