DELEN >
X

Deel dit artikel!

Bent u beheerder of eigenaar van een zwembad, of bent u hier werkzaam in een technische capaciteit? Dan snapt u dat het heel belangrijk is om ervoor te zorgen dat uw zwembad altijd in de best mogelijke staat verkeert. Een zwembad kan op heel wat verschillende punten problemen opleveren, waardoor er gevaarlijke situaties kunnen ontstaan voor u en uw bezoekers. Bij Kettlitz weten we precies aan welke eisen uw zwembad moet voldoen met name op het gebied van vochthuishouding, duurzaamheid en de toepassing van metalen als RVS. We komen dan ook graag bij u langs voor onderzoek aan zwembad. Met behulp van ons zwembad onderzoek weet u zeker dat straks alles aan uw zwembad helemaal klopt!

Een zwembad onderzoeken is noodzakelijk

Wist u dat ruim de meerderheid van alle zwembaden in Nederland niet voldoet aan het Bouwbesluit? En dat betreft niet alleen het onjuiste gebruik van RVS. Dit houdt in dat er in de meeste zwembaden in Nederland onveilige situaties kunnen ontstaan. Dit, terwijl zwembad onderzoek deze problemen voor een groot deel op kan helderen. We raden u dan ook aan om contact met ons op te nemen en ons in te schakelen voor een gedegen onderzoek van zwembad of andere publieke ruimte. Wij hebben hier de experts voor in huis die er voor zorgen dat uw zwembad aan alle eisen voldoet en dit niet beperkt tot één specifiek gebied. Wij zorgen ervoor dat uw zwembad duurzaam en veilig is en geen onjuiste toepassingen van RVS kent, maar bovenal ook een plek waar uw bezoekers zonder zorgen kunnen genieten.

Laat Kettlitz uw zwembad onderzoeken

Kettlitz is een bedrijf waar een hechte groep van deskundigen werkt aan het controleren en veilig maken van bouwprojecten. U kunt ons al inschakelen in de ontwikkelfase, maar we zijn ook het aangewezen bedrijf als u advies wilt hebben over een bestaand gebouw. Neem vandaag nog contact met ons op als u meer wilt weten over de vele mogelijkheden die ons bedrijf u te bieden heeft. Bij Kettlitz werken mensen die een passie hebben voor bouwprojecten en die graag door middel van zwembad onderzoek zorgen voor de veiligheid en het comfort van uw bezoekers.