DELEN >
X

Deel dit artikel!

Maakt u voor een nieuw bouwproject gebruik van een breedplaatvloer, of heeft u dit in het verleden bij de bouw gebruikt? Dan is het belangrijk ervoor te zorgen dat deze vloer altijd zo veilig mogelijk is. Kettlitz heeft ervaring met dit soort vloeren en kan dan ook een zeer gedegen onderzoek uitvoeren naar de mogelijkheden die u met een dergelijke vloer heeft en de eventuele risico’s verbonden aan de wijze van toepassing en uitvoering. Als wij voor u een breedplaatvloer onderzoek uitvoeren, dan weet u ook zeker dat deze vloer aan alle eisen voldoet die er aan een dergelijke vloer gesteld kunnen worden. Wilt u dat wij uw breedplaatvloer onderzoeken? Neem hier dan vandaag nog contact over op met onze experts.

Het belang van een veilige breedplaatvloer

Bij Kettlitz hebben we jarenlange ervaring met het veilig maken en controleren van alle mogelijke soorten gebouwen. Ook bij het gebruik van een breedplaatvloer is het heel belangrijk dat hier goed aan de veiligheid is gedacht. Problemen in het recente verleden hebben dat overduidelijk aangetoond. Per slot van rekening heeft een dergelijke vloer een belangrijke functie bij een gebouw. Dit is namelijk een vrijdragende systeemvloer van prefab beton. Het is het soort vloer dat vaak wordt gebruikt bij de ontwikkeling van gebouwen. Het is dan ook belangrijk dat deze vloeren, of de constructie hiervan, goed in de gaten wordt gehouden.

Een breedplaatvloer onderzoeken

Bij Kettlitz werken betonspecialisten die onder andere klaarstaan voor een gedegen breedplaatvloer onderzoek. Dit is belangrijk, aangezien een vloer die niet helemaal klopt voor gevaarlijke situaties kan zorgen. We raden u dan ook aan om ons in te schakelen als u zeker wilt weten dat uw project totaal veilig is. Heeft u hier vragen over? Dan raden wij u aan om gewoon even contact met ons op te nemen. We kunnen al uw vragen beantwoorden en maken graag een afspraak met u voor een onderzoek van breedplaatvloer of ander element van uw bouwproject.