DELEN >
X

Deel dit artikel!

Als Junior Adviseur werk je nauw samen met een van onze Adviseurs aan de meest uiteenlopende projecten. Met jouw kennis en kunde lever je een belangrijke bijdrage in het uitwerken van diverse vraagstukken. Je bent regelmatig op pad om bouwkundige inspecties, metingen en onderzoeken uit te voeren. Ook neem je deel aan gespreken met betrokken partijen. Alle verkregen informatie wordt door jou uiteindelijk in een rapport verwerkt tot een passend advies naar de klant.

Wil je meewerken aan het verbeteren van de bouwkwaliteit in Nederland? Opdrachtgevers voorzien van duurzame adviezen? Heb je graag energieke mensen om je heen, kun je omgaan met vrijheid en verantwoordelijkheden en wil je een belangrijke bijdrage leveren aan mooie projecten? Dan zoeken we jou.

Waar en met wie werk je?

Als thuisbasis bevindt het kantoor van Kettlitz zich in Utrecht. Zodra je wat meer ervaren bent en enigszins zelfstandig kan werken is er de mogelijkheid om enkele dagen van de week vanuit huis te werken. Voor inspecties en onderzoeken zul je regelmatig op pad zijn, de projecten zijn verspreid over heel Nederland.

Je komt te werken in een team van professionals. Afhankelijk van de soort opdracht zul je samen met een Adviseur of Senior-Adviseur het project uitvoeren.

Wat verwachten we van jou?

– Je hebt een bouwkundige opleiding afgerond
– Je hebt HBO of universitair werk- denkniveau
– Je beschikt over minimaal 2 jaar relevante werkervaring
– Je bent sterk in communiceren, zowel in woord als geschrift
– Je hebt rijbewijs B
– Een werkweek van minimaal 36 uur

Wat wij je bieden

– Een marktconform salaris
– In overleg flexibele werktijden
– In overleg de mogelijkheid om deels thuis te werken
– 25 vakantiedagen per jaar op basis van 1 fte
– Leaseauto, telefoon en laptop
– Het volgen van relevante cursussen en opleidingen
– Bij voldoende ambitie, mogelijkheden om door te groeien binnen de organisatie

Jouw nieuwe baan?

Herken je jezelf in de persoon die we in deze vacature hebben beschreven? Of heb je nog andere talenten die van meerwaarde kunnen zijn voor ons bedrijf en waar je ons graag over wilt vertellen? We leren je graag kennen.

Voor vragen kun je terecht bij Wilfred Slagter. Neem contact op via 030-3032650 of info@gevelsendaken.nl