DELEN >
X

Deel dit artikel!

Bent u bezig met het ontwikkelen van een bouwproject en heeft u hier een nauwkeurige gevelmeting bij nodig? Dan raden wij u aan om hiervoor eens contact op te nemen met Kettlitz. Bij ons bedrijf werken experts op het gebied van een gevel meten, maar ook als het aankomt op de meting van daken. Met een nauwkeurige gevelmeting van Kettlitz, in combinatie met het betrouwbare advies dat wij op dit gebied geven, kunt u er voor zorgen dat uw gebouw straks helemaal duurzaam, en veilig is, en ook visueel fraai zodat mensen hier comfortabel en gezond kunnen wonen of werken.

Nauwkeurige gevelmetingen

Voor een gevelopname waarbij overal aan wordt gedacht hoeft u alleen maar even contact op te nemen met Kettlitz. Wij werken voor klanten die zich in de gehele bouwkolom bevinden. We hebben het dan over woningcorporaties, projectontwikkelaars, zelf ontwikkelende bouwers, bouwbedrijven, overheden en architecten. We staan iedereen terzijde met ons professionele advies. Dit wordt door onze klanten ingezet bij zowel ontwikkeling, ontwerp en uitvoering, als voor het beheren van bouwmodellen, kennis verzamelen en overdragen. We hebben gespecialiseerde medewerkers die altijd klaar staan met hun kennis over materialen, bouwfysica, bouwtechniek en bouwregeling. Gevelmetingen zijn hier een belangrijk onderdeel van.

Een gevelmeting voor uw bouwproject

Met een gevelopname van Kettlitz weet u zeker dat u straks een gebouw heeft staan waar bij de ontwikkeling en uitvoering aan alle details is gedacht. Samen met u werken wij graag aan een optimaal ontwerp, dat kwaliteit heeft, kostenefficiƫnt is en zich kenmerkt door goede, bouwkundige details. Meer weten? Op deze website vindt u een schat aan informatie over ons bedrijf, maar ook over alles wat met onze werkzaamheden te maken heeft. We leggen u graag uit waar wij voor staan en hoe wij u en uw bedrijf kunnen helpen bij de ontwikkeling.