DELEN >
X

Deel dit artikel!

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u het beste advies kan geven op het gebied van gevels en daken? Dan bent u bij Kettlitz aan het juiste adres. Ons bedrijf heeft alle knowhow in huis om een nauwkeurige meting te maken van uw gevel of dak, en u zo de ontwerpfase een stuk makkelijker te maken. Onze medewerkers staan klaar die door heel Nederland aan projecten meewerken en hier al hun kennis inzetten. We geven geveladvies bij nieuwe projecten, maar ook bij bestaande projecten. Meer weten? Neem hier dan gewoon even contact over op met ons.

Dak en geveladvies van Kettlitz

Als u een bouwproject aan het ontwikkelen bent, dan is het belangrijk dat elk detail klopt. U wilt per slot van rekening toch graag dat de mensen die in uw nieuwe gebouw gaan wonen of werken, dit altijd zo veilig mogelijk kunnen doen. Ons geveladviesbureau heeft vele jaren ervaring met deze materie en is bij een groot aantal verschillende projecten ingezet. Zo worden wij ook ingeschakeld als er een arbitrage nodig is en er een kenner met duidelijke antwoorden moet komen. Kettlitz is een bedrijf dat zich graag in het hart van de bouw bevindt, om er zo voor te zorgen dat elk gebouw met de grootst mogelijke zorg kan worden opgebouwd.

Meer weten over ons geveladviesbureau?

Op deze website vindt u een schat aan informatie. Teksten over ons bedrijf, maar ook blogs en artikelen over de materie waar wij ons dagelijks mee bezig houden. Dit allemaal om ervoor te zorgen dat er in Nederland genoeg kennis aanwezig is om elk bouwproject zo veilig mogelijk te laten ontwikkelen. We staan altijd klaar voor onze klanten en willen hen graag helpen met het bouwen van de mooiste, veiligste gebouwen die er maar te bedenken zijn. Ons geveladvies wordt dan ook door heel Nederland zeer gewaardeerd.