DELEN >
X

Deel dit artikel!

Bij Kettlitz bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een onafhankelijke expert op het gebied van gevels en daken. Wij worden per jaar ongeveer tweehonderd keer ingeschakeld voor arbitrage en rechtzaken bij gevel en daken. Het kan namelijk altijd voorkomen dat er bij het opleveren van een gebouw of tijdens de gebruiksfase er iets fout is gegaan, of dat de uiteindelijke constructie van een gevel of een dak niet voldoet aan de wensen die hieraan van tevoren gesteld waren. Het is dan belangrijk om een expert op dit gebied in te schakelen, die tot in de kleinste details een oordeel kan vellen over deze zaak. Bij Kettlitz vindt u deze experts.

Gevelarbitrage door experts

Bij Kettlitz worden we met grote regelmaat ingeschakeld als er een geschil is op het gebied van daken en gevels. Klachten na oplevering komen behoorlijk vaak voor, het is zelfs mogelijk dat er al tijdens de bouwfase een geschil ontstaat. Voldoet de kwaliteit wel helemaal aan wat van tevoren is beloofd? Of voldoet deze wel aan de voorschriften en aan het Bouwbesluit? Wij hebben experts in dienst die ingezet kunnen worden als onafhankelijk deskundige op dit gebied. Wij leveren graag onze kennis en ervaring om ervoor te zorgen dat u een gevel of dak krijgt dat zowel technisch als esthetisch helemaal verantwoord is en aan alle voorwaarden voldoet. We werken samen met alle betrokken partijen aan een duidelijke analyse van eventuele oorzaken, maar ook aan goede en vooral praktische oplossing voor de arbitrage over gevel of dak.

Meer weten over gevelarbitrage?

Als u meer wilt weten over gevelarbitrage, dan raden wij u aan om hier eens contact over op te nemen met ons. We hebben de informatie beschikbaar waar u wat mee kunt, zodat u er zeker van kunt zijn dat u de juiste partij inschakelt voor uw arbitragezaak of rechtzaak. Onze experts hebben niet alleen maar de kennis, maar zijn ook geheel onafhankelijk en staan klaar om hun kennis te delen in elke mogelijke zaak die maar met gevels en daken te maken heeft!