DELEN >
X

Deel dit artikel!

Bent u op zoek naar een expert op het gebied van het berekenen van windbelasting voor een gevel? Dan bent u bij Kettlitz aan het juiste adres. Op onze website, gevelsendaken.nl, vindt u alle informatie over ons bedrijf en de expertises die wij hebben. We staan altijd klaar om u te voorzien van advies op alle mogelijke gebieden als het aankomt op de constructie van gevels en daken. Het is heel belangrijk om voor het bouwen van een gebouw al een goede gevelberekening uit te voeren. Per slot van rekening wordt er nogal wat gevraagd van een gevel en moet deze alle mogelijke weersomstandigheden kunnen doorstaan.

Windbelasting gevel berekenen

Bent u bezig met een bouwproject en wilt u graag dat een expert een gevel berekening uitvoert? Er zijn allerhande regels en eisen waar een gevel aan moet voldoen. We raden u dan ook aan om contact met ons op te nemen als u wilt dat u straks een gevel heeft die aan al deze eisen voldoet. We hebben de ervaring en kennis van deze materie om ervoor te zorgen dat ook uw gevel straks gedurende vele jaren bestand is tegen de zwaarste stormen en windvlagen. Wilt u dat wij voor u de windbelasting van gevel berekenen? Wij komen dan bij u langs om de details door te nemen.

Een nauwkeurige gevel berekening van Nieman

Uiteraard is een gevel berekening niet alleen bedoeld voor een enkel gebouw. Stel dat er in een omgeving een hoog gebouw wordt geplaatst. Dan zorgt dit voor een verandering van de winddruk, ook voor de huizen die om dit nieuwe gebouw heen staan. Kunnen deze gebouwen de veranderde winddruk wel aan? Ook hier geven we u graag alle nodige informatie voor. Neem hiervoor eens contact met ons op als u vragen heeft, of als u ons in wilt schakelen voor een nauwkeurige berekening.