DELEN >
X

Deel dit artikel!

Als u bezig bent met de ontwikkeling van een gebouw, dan is het belangrijk dat hierbij overal aan gedacht wordt. Zelfs het kleinste foutje in de ontwikkeling van dit gebouw kan namelijk voor grote problemen zorgen. Bij Kettlitz bent u aan het juiste adres voor een gedegen kennis en advies op het gebied van de veiligheid van een gebouw. Otto Kettlitz, een gerenommeerd expert als het aankomt op veiligheid van gevels en daken, staat altijd klaar om advies te geven bij een project. Hij is senior adviseur bij Kettlitz en ook actief als directeur van Kettlitz Gevel- en Dakadvies.

De veiligheid van uw bouwproject waarborgen

Er zijn bij het ontwikkelen van een bouwproject veel verschillende dingen om rekening mee te houden. Denk daarbij onder andere maar aan de gevel en het dak van een gebouw. Er hoeft in het ontwerp hiervan maar het kleinste foutje te zitten en u kunt al rekenen op problemen met verregaande gevolgen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Otto Kettlitz en zijn bedrijf u allemaal te bieden hebben? Neem dan gewoon een keer contact met ons op. Kettlitz deelt graag zijn kennis en ervaring op dit gebied met u. Dit alles om ervoor te zorgen dat uw project en uw gebouw ook aan alle veiligheidseisen voldoet.

Aan de slag met Kettlitz Gevel- en Dakadvies

Ons bedrijf staat altijd in het hart van de bouw. We zijn in te zetten tijdens elke fase van uw bouwproces, om er zo voor te zorgen dat u altijd op totale veiligheid kunt rekenen. We raden u dan ook van harte aan om eens op onze website te komen kijken bij de informatie die hier staat. U vindt niet alleen artikelen over ons bedrijf, maar ook over ons vakgebied. We delen onze kennis graag met anderen, om er zo aan bij te dragen dat alle bouwprojecten in Nederland aan alle mogelijke veiligheidseisen voldoen.