DELEN >
X

Deel dit artikel!

Als Constructeur werk je nauw samen met een van onze Adviseurs aan de meest uiteenlopende projecten. Alle constructieve vraagstukken betreffende daken en gevels worden door jou opgepakt. Dit kan onder andere bestaan uit het geven van een second opinion, het doorrekenen van gevel-/dakconstructies of het adviseren bij het praktisch uitvoeren van een constructie. In sommige gevallen ga je mee naar het project om de situatie ter plaatse te beoordelen of doe je onderzoek naar stormschades. Jouw bevindingen verwerk je tot een helder rapport waarmee de opdrachtgever aan de slag kan.

Wil je meewerken aan het verbeteren van de bouwkwaliteit in Nederland? Opdrachtgevers voorzien van duurzame adviezen? Heb je graag energieke mensen om je heen, kun je omgaan met vrijheid en verantwoordelijkheden en wil je een belangrijke bijdrage leveren aan mooie projecten? Dan zoeken we jou.

Waar en met wie werk ik?

Als thuisbasis bevindt het kantoor van Kettlitz zich in Utrecht. Zodra je wat meer ervaren bent en enigszins zelfstandig kunt werken is er de mogelijkheid om enkele dagen van de week vanuit huis te werken. Het zal voorkomen dat je projecten moet bezoeken, de projecten bevinden zich door heel Nederland.

Je komt te werken in een team van professionals. Afhankelijk van de soort opdracht zul je samen met een Adviseur of Senior-Adviseur het project uitvoeren.

Wat verwachten wij van jou?

– Je hebt een bouwkundige opleiding afgerond in een constructieve richting
– Je hebt HBO of universitair werk- denkniveau
– Je beschikt over minimaal 3 jaar relevante werkervaring
– Je bent sterk in communiceren, zowel in woord als geschrift
– Je hebt rijbewijs B
– Een werkweek van minimaal 32 uur

Wat wij je bieden

– Een marktconform salaris
– In overleg flexibele werktijden
– In overleg de mogelijkheid om deels thuis te werken
– 25 vakantiedagen per jaar op basis van 1 fte
– Telefoon en laptop
– Het volgen van relevante cursussen en opleidingen
– Bij voldoende ambitie, mogelijkheden om door te groeien binnen de organisatie

Jouw nieuwe baan?

Herken je jezelf in de persoon die we in deze vacature hebben beschreven? Of heb je nog andere talenten die van meerwaarde kunnen zijn voor ons bedrijf en waar je ons graag over wilt vertellen? We leren je graag kennen.

Voor vragen kun je terecht bij Wilfred Slagter. Neem contact op via 030-3032650 of info@gevelsendaken.nl