DELEN >
X

Deel dit artikel!

Bij het ontwikkelen van een nieuw gebouw is het belangrijk dat alles klopt. Als er bijvoorbeeld iets mis is met de gevel, dan kan dit grote problemen met zich meebrengen. Voor een nauwkeurige gevelinspectie van een betrouwbaar bedrijf neemt u vandaag nog contact op met Kettlitz. Bij ons bedrijf werken namelijk mensen die veel ervaring hebben op het gebied van de inspectie van gevel of dak. We werken door heel Nederland heen en hebben gespecialiseerde medewerkers die graag voor u aan de slag gaan. Wij werken in het hart van de bouw en leveren hier een belangrijke bijdrage aan het succes van een nieuwe bouwoperatie.

Meer weten over de beste gevelinspecties?

Bij Kettlitz vindt u experts op alle gebieden die met de bouw te maken kunnen hebben. We helpen bij ontwerp en bouw van gebouwen waar mensen veilig en comfortabel kunnen wonen en werken. We hebben een groot aantal klanten in alle geledingen die maar met de bouw te maken kunnen hebben. We hebben het dan bijvoorbeeld over corporaties, projectontwikkelaars en architecten, maar ook overheden en bouwbedrijven. Een gevelinspectie is hierbij heel belangrijk, aangezien de gevel van een gebouw aan een groot aantal voorwaarden en eisen moet voldoen.

Een goede inspectie van gevel en dak

Voor een gedegen inspectie van gevel of dak hoeft u alleen maar even contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch of per mail. We komen dan graag eens bij u langs om onze mogelijkheden met u door te nemen. Ons bedrijf is altijd op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen, doet graag mee met het ontwerpen van een gebouw is vaardig op het gebied van het beheren van bouwinformatiemodellen. Op het gebied van gevelinspecties zult u geen ander bedrijf vinden waar meer kennis aanwezig is.